TOPPTUR TIL LURØYFJELLET

27. JULI 2019

MOMEK gjentar suksessen ifra i fjor og inviterer alle sine ansatte med familie på topptur til Lurøyfjellet lørdag 28. juli. Venner av MOMEK er også hjertelig velkommen.

Turen opp til toppen av Lurøy-fjellet passer for de aller fleste. En må beregne omtrent to timer i normal tur-fart.

Oppe ved varden som ligger 685 meter over havet er det en storslagen utsikt og man ser utover øyriket Lurøy med sine 1372 øyer

Transport til Lurøy

Fergen fra Stokkvågen går kl. 09:15 og er på Onøy kl. 09:55 på lørdag. Det blir organisert skyss fra fergeleiet til Lurøygården. Grunnen til at det blir satt opp transport er at den foreslåtte hjemreisen som går tilbake til Stokkvågen er med hurtigbåt. De som tar denne båten tilbake kan dermed ikke frakte med seg egen bil over. Det er så klart opp til hver enkelt når og hvordan man reiser.

10:00-10:30   Avgang topptur Lurøyfjellet

Oppmøte ved Grindskaret ved enden av Hestesletta for avgang Lurøyfjellet for vanlige mosjonister.

11:00   Startskudd for deltakelse i bakkeløpet

For de som konkurrerer i bakkeløpet (tidtaking). Det vil være mulig å konkurrere i ulike klasser: Beste tid herre, beste tid dame og beste tid junior (for de under 18 år). I år har vi også en egen eliteklasse for de som mener de kan nå toppen på under 40 minutter.

14:00   Lunsj serveres på Lurøygården

Etterfulgt av morsomme aktiviteter for både store og små.

Hjemreise

Det organiseres transport fra Lurøygården til fergeleiet slik at man når hurtigbåten som går kl. 16:45. Denne er tilbake i Stokkvågen kl. 17:15.

For de som har med egen bil så går det også en ferge senere på kvelden som stopper ved behov på Onøy. (Se fergerute på boreal.no)

OVERNATTING

For de som ønsker å overnatte en eller flere netter på øya har vi holdt av rom på både Lurøygården og Røssøygården. Dere koordinerer dette selv, og gir beskjed ved bestilling om at dere er en del av MOMEK sitt arrangement.

Lurøygården
Malin Hågensen Nordås, tlf: 990 22 490

Røssøygården
Aksel Jamtli, axel.jamtli@gmail.com (926 84 240)

LOKE

Det vil også være mulighet for å bestille transport med Loke (Targa 32) fra ønsket havn på hele Helgeland.

Følg medtorshavn.no for lansering!

LOKE

Det vil også være mulighet for å bestille transport med Loke (Targa 32) fra ønsket havn på hele Helgeland.

Følg medtorshavn.no for lansering!

THOMAS ALSGAARD I BAKKELØPET

Thomas Alsgaard (46) er et kjent navn for de aller fleste. Med sine fantastiske prestasjoner i skiløypa har han imponert stort, og er regnet som en av verdens beste skiløpere gjennom tidene. Det blir derfor ekstra spennende når han i år deltar i eliteklassen i bakkeløpet.

Test ut formen og meld deg på bakkeløpet! 🙂

For de som kommer til øya allerede på fredag vil det organiseres en felles middag på Torshavn. Her er det begrenset med plasser så det er om å gjøre å være tidlig ute med påmeldingen.

Vi gleder oss til tur og håper at du vil være med!

PÅMELDING

Påmeldingen er nå stengt.

Ved spørsmål, ta kontakt med velferdsansvarlig Ine M. Gullholmine.gullholm@momek.no eller 476 42 739.

© MOMEK GROUP 2018

SJURSEN DESIGN